Kavel 08


Wat is er op kavel 08, stolp Kickersteyn?

Op kavel 08 bevindt zich onder andere paarden-pension Kickersteyn.  Pensionstal Kickersteyn is begonnen met het stallen van paarden in 1997. Sinds die tijd proberen zij ervoor te zorgen dat alle voorzieningen keurig verzorgd zijn en nog steeds komen er nieuwe voorzieningen bij! Zoals onlangs een aantal nieuwe paddock’s en uiteraard de nieuwe eb-en-vloed-bak.

Ook op kavel 08 gevestigd is Van Dik Hout Decor. Van Dik Hout Decor V.O.F. bouwt en ontwerpt decors en interieurs, voor met name televisie, theater en horeca. De verschillende bouw- en decoratietechnieken, afkomstig uit de televisiedecorbouw, worden al geruime tijd door Van Dik Hout Decor – met succes – toegepast in de interieurbouw, en vooral in horeca-interieurs. Uiteraard worden de gebruikte materialen en werkmethodes aangepast aan de kwaliteitseisen, welke in de horeca van toepassing zijn.

Ten slotte is ook Starn.eu op kavel 08 gevestigd. Starn.eu biedt relatief simpele en daardoor zeer betaalbare websites, zonder dat dit ten koste van de uitstraling gaat. Voor een veel lager bedrag, denk aan een paar honderd euro, is het mogelijk een moderne site te hebben die er leuk uitziet, en waarvan u ook nog eens heel gemakkelijk de inhoud zelf aan kunt passen.


 

Geschiedenis van kavel 08 en de aldaar staande stolp Kickersteyn: